U kunt FolderSafe zonder risico’s 14 dagen GRATIS uitproberen.

 

Kennismaken met FolderSafe is bijzonder eenvoudig. Klik op gratis proberen en vul het formulier in. Na het invullen van uw gegevens ontvangt u binnen 24 uur een bevestiging per e-mail. In deze bevestiging vindt u de instructie voor Windows en Mac om direct 2 weken gratis met uw FolderSafe Backup en/of BriefCase aan de slag te kunnen gaan, ook de APP voor iPhone, iPad en Android.

Aan het einde van de proefperiode beslist u of u het abonnement wilt laten ingaan. De proefperiode is dus geheel vrijblijvend en verplicht u tot niets! Dus wat let u nog?

happyComputerPeople

Heldere Voorwaarden
Net als u houden wij bij FolderSafe niet van “gedoe”. U wilt gewoon een product dat eenvoudig is te bedienen en bedrijfszeker doet wat u er van verwacht. Vanzelfsprekend tegen een aantrekkelijke prijs. Waar u natuurlijk ook niet van houdt zijn langlopende contracten, waar u ook nog eens moeilijk van af kunt komen. Ook op dit gebied is FolderSafe een bijzonder product.

Natuurlijk behouden wij u graag heel lang als FolderSafe gebruiker. Maar dan wel omdat u graag met ons product werkt! Daarom kunt u op elk moment besluiten om het gebruik van FolderSafe te beĆ«indigen, simpelweg door een email te sturen naar sales@www.foldersafe.nl met als onderwerp “opzeggen foldersafe”. Aan het einde van uw contractperiode wordt de toegang automatisch gesloten. De contractperiode voor een back-up abonnement is 1 maand. De contractperiode voor een briefcase abonnement bedraagt altijd 1 jaar.

Betaling van FolderSafe kan uitsluitend per automatische incasso. De reden hiervoor is enkel het zeer lage tarief wat enkel mogelijk is door de administratiekosten minimaal te houden.

Hulp bij uw aanvraag
Bel 085-4014928 of stuur een email naar support@www.foldersafe.nl

Alle bedragen zijn inclusief 21% btw. Prijswijzigingen voorbehouden

Uw aanvraag gegevens voor de 14 dagen proefperiode


Voornaam *
Achternaam *
Adres *
Postcode *     Woonplaats *
Email *
Telefoon 1 *                           Telefoon 2
 

Kies uw gewenste 2 weken GRATIS FolderSafe proef abonnement zonder verplichtingen

     

Hoe heeft u ons leren kennen ?

Vragen of opmerkingen:

De met * gemerkte velden zijn verplicht